Cateva cuvinte despre noi

Tractari Auto NEAGU suntem o echipa specializata in tractari auto si asistenta rutiera cu o experienta de peste 11 ani. Detinem platforme hidraulice, care permit manipularea autovehiculelor, indiferent de starea lor tehnica.

Firma noastra specializata in domeniul tractarilor auto va raspunde cerintelor dumneavoastra non stop. Nu ezitati sa ne contactati la orice ora, va stam la dispozitie cu servicii complete de tractari auto, depanare auto, asistenta rutiera si transport de utilaje, atat in Caras-Severin, cat si pe intreg teritoriul Romaniei, chiar si in afara granitelor.

Avem grija de masina dumneavoastra

Avem uneltele si logistica necesare

Avem oferte personalizate

Oferim masina la schimb

Avem peste 11 ani de experienta

Servicii Tractari auto non stop

Daca ati ramas fara combustibil, aveti o simpla pana de cauciuc, doriti sa transportati anumite utilaje, sau din varii motive, autovehiculul trebuie transportat catre un service, sunati-ne si in cel mai scurt timp posibil vom ajunge la dumneavoastra pentru a va oferi serviciile noastre de inalta calitate. Venim in sprijinul clientilor nostri pentru a le asigura cele mai bune conditii de tractare auto, indiferent de dimensiunile,sau greutatea autovehicolului, sau a utilajului dumneavoastra. Totul se va face cu platforme hidraulice specializate, pentru a efectua transportul in conditii de maxima siguranta.

In functie de nevoile clientilor nostri colaboram cu service-uri autorizate, dispunem de parcare proprie, oferim servicii de inchirieri auto, platforme auto si remorci, putem asigura chiar si piese de schimb.

Cu autovehiculul tau probabil ca iti desfasori o mare parte din activitatile zilnice. Ai grija de tine si el asa cum se cuvine. In cazul unui eveniment rutier, Tractari Auto NEAGU iti ofera protectie si sprijin!

Apelati cu incerede la serviciile noastre!

Galerie Foto